Esports de muntanya

Margarit recupera el somriure

Curses de muntanya. Després d’un 2018 complicat per les lesions, el corredor ha encadenat el triomf en l’Skyrace Comapedrosa amb dos títols europeus a Itàlia

Després d’un 2018 complicat per culpa d’una lesió, una de les grans promeses de les curses de muntanya a Catalunya, Jan Margarit (1997), ha retrobat el seu millor moment de forma. Després d’imposar-se a Andorra en la duríssima Skyrace Comapedrosa, el corredor de Matadapera va conquerir diumenge el títol de campió d’Europa de l’especialitat en imposar-se en la tercera i última prova puntuable, a Veia (Itàlia). Margarit, que va liderar la prova de principi a fi, va establir un nou rècord amb 2h53:57. En el podi el van acompanyar l’italià Roberto Delorenzi i Zaid Ait Malek, que ja té el passaport espanyol. L’SkyRace de Veia, al Piemont, té un recorregut de 31 quilòmetres i un desnivell de 2.600 m.

La medalla d’or en la combinada també va ser per a Margarit. La corredora de Rubí Mireia Pons va ser tercera en aquesta classificació.

El pròxim objectiu del català, format al centre de tecnificació de la federació, és la clàssica Ring of Steall (Escòcia), de les Golden Series. Des que va ser subcampió del món del quilòmetre vertical (2016) que no han faltat les comparacions amb Kilian Jornet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)