Futbol sala

L’Industrias, set anys després

Futbol sala. El conjunt colomenc trenca tots els pronòstics i alça la seva segona copa Catalunya després de superar el Barça en una final atractiva

INDUSTRIAS 4 BARÇA 3

INDUSTRIAS SANTA COLOMA:Feixas, Sepe, Cardona, Corso, Petry –cinc inicial–, Borja, Khalid, Oriol Santos, Well, Vidal, Álvarez, Mayor, Bermusell i Verdejo.BARÇA:Juanjo, Boyis, Sergio Lozano, Rivillos, Ferrão –cinc inicial–, Aicarado, Daniel, Dyego, Adolfo, Lluch, Arthur i Marcenio.GOLS:0-1 (6’) Dyego. 1-1 (7’) Petry, de penal. 2-1 (15’) Verdejo. 2-2 (33’) Aicardo. 3-2 (34’) Cardona. 4-2 (35’) Well. 4-3 (39’) Rivillos.ÀRBITRES:García-Donas i Moreno.

L’Industrias va celebrar ahir la segona copa Catalunya de la seva història. Els colomencs, que no la guanyaven des del 2012, van trencar anys d’hegemonia blaugrana i van tornar a fer història. A còpia de creure-hi i d’esgarrapar molt en defensa, i gràcies a un Miquel Feixas estratosfèric sota els pals, els d’Óscar Redondo tornen a ser campions de Catalunya. Només Sepe figurava en la plantilla del 2012.

L’Industrias va mossegar des de l’inici. I això que Ferrão va ser el primer a avisar Feixas amb un xut que el porter de l’Industrias va blocar. Va ser la primera de les moltes intervencions del porter barceloní. Petry hi va respondre amb una canonada encreuada. Fins a la segona rotació –amb Arthur fent d’Esquerdinha– el Barça no va veure porteria: Dyego, en un servei de banda assajat i servit per Adolfo, va obrir la llauna.

Aleshores, l’Industrias va posar una marxa més i va tocar la pilota amb serenitat. I va trobar el gol de l’empat, obra de Bruno Petry, de penal, després d’una entrada a destemps d’Arthur. El gol va empènyer els colomencs, que es van trobar còmodes sobre el parquet del Pavelló Nord de Sabadell i que van oferir minuts de bon futbol sala coral. Els nous reforços donen dinamisme al joc colomenc, que l’any passat ja va posar una base sòlida amb un bloc jove, però de molta qualitat. El Barça, a poc a poc, va agafar presència i va tenir possibilitats de trencar l’empat, però entre Feixas i els pals ho van evitar. També va topar amb les fustes un xut de Well que va picar a la creueta. El duel, igualat, el va desnivellar Verdejo, que va fer el 2-1 en el llançament d’un córner.

En la segona meitat, el Barça va començar prement l’accelerador. Ferrão va tornar a posar a prova Feixas, que va continuar oferint un recital durant tota la segona part. De fet, durant bona part del segon temps, va mantenir viu el seu equip quan més ho necessitava. Només Aicardo, amb un xut ajustat, va poder fer l’empat. Lluny d’abaixar els braços, la resposta colomenca va ser d’equip amb fam: Albert Cardona va marcar amb un xut des de la distància i Well, en un contraatac que ell mateix va conduir, va fer el 4-2 i va superar Juanjo per sota les cames. El Barça va fer jugar Daniel amb la samarreta de porter jugador, va tancar l’Industrias a la seva pista i va escurçar distàncies mitjançant Rivillos, però els colomencs tenien la copa Catalunya entre cella i cella. Verdejo va estar a punt d’ampliar distàncies de nou amb un doble penal. Però el 4-3 ja no es va moure i l’Industrias va tornar a ser campió de Catalunya set anys després.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)