Rodrigo Salinas atura el Granollers

Handbol. L’exhibició del lateral xilè, autor de 9 gols, posa fi a la resistència del conjunt vallesà, al qual només li falta rematar la feina després de tenir el Bidasoa contra les cordes

bidasoa 28 granollers 26

BIDASOA IRUN:Rangel; Crowley, Odriozola (1), Serrano (2), Renaud-David (1), R. Salinas (9), Azkue (3, 1 p.) –set inicial–; Ledo (p.), Cavero (1), Orbovic (2), Zabala (2), E. Salinas (3), De la Salud (1), Tesoriere, Da Silva (1) i Seri (2).FRAIKIN BM GRANOLLERS:Sastre; Nenadic (1), Martínez (3), Gassama (2), Oswaldo (3, 1 p.), Tarrafeta (4), Popovic –set inicial–; Pérez, Lancina, Valera (3), Márquez (2) i Figueras (8, 1 p.).PARCIALS:2-3, 3-5, 5-6, 6-9, 10-11, 11-12; 13-16, 17-18, 18-21, 21-23, 35-24 i 28-26.ÀRBITRES:Jesús i Jorge Escudero. Exclusions: Crowley (43’), Seri (51’) i E. Salinas (58’); i Oswaldo (34’) i Pérez (38’).

El Fraikin BM Granollers va tenir contra les cordes el Bidasoa durant més de 50 minuts, però li va faltar rematar la feina per sumar un triomf de prestigi a l’Artaleku, que l’hauria catapultat a la zona noble de la classificació. El conjunt vallesà, ben dirigit per Tarrafeta, amb Figueras (8 gols) com a referent ofensiu, i un Sastre (13 aturades) providencial sota els pals, va tenir una millor posada en escena i va marcar el ritme de joc durat més de tres quartes parts del partit. La primera part es va jugar a ratxes i els granollerins van arribar al descans amb un ajustat 11-12. Després de la represa es va mantenir el guió, però l’exhibició de Rodrigo Salinas, autor de 9 gols, va donar aire al Bidasoa en els moments més delicats i va liderar la reacció definitiva, amb un parcial final d’11-5.

El Barça rep el Cangas

Després de les importants victòries a Flensburg i Logronyo, i d’un merescut cap de setmana de descans, el Barça reprèn avui la lliga Asobal al Palau Blaugrana contra el Cangas do Morrazo (21 h, per Barça TV) abans de tornar a afrontar un desplaçament de la lliga de campions, diumenge a Aalborg (16.50 h).