El Bordils trenca la mala ratxa i el Sarrià planta cara al líder

Handbol. El Bordils guanya per 29-26 el Cajasur Còrdova, mentre que el Sarrià cau a la pista del Cisne per 30-26

El Bordils guanya el Cajasur Còrdova per 29-26 i trenca la seva mala ratxa de resultats, amb tres derrotes consecutives i quatre partits sense guanyar, contra un rival directe de la zona baixa de la taula. La UE Sarrià planta cara al líder de la divisió d’honor plata, el Cisne, fins als darrers deu minuts i acaba cedint per 30-25.

El Bordils ha d’esperar a la segona meitat per decantar el partit al seu favor després d’un primer temps anivellat en el que va per darrera en el marcador (12-13). En la segona part es posa per davant i poc a poc va ampliant la diferència fins als sis gols de marge (25-19) a set minuts del final. El Cajasur Còrdoba, un rival directe, intenta reaccionar i pressiona però el Bordils s’emporta una merescuda victòria.

El Sarrià és manté dins del partit en tot moment a la pista del Cisne. La primera meitat es anivellada però, s’arriba al descans amb un 12-8 pels locals. En la segona meitat el Sarrià manté la seva lluita, es situa per davant i arriba al minut 45 amb avantatge, 19-20. En els darrers deu minuts però, el líder es torna a posar per davant i s’emporta la victòria.