Natació

Paula Juste, a les portes de la final de 400 m estils

Natació. La lleidatana ocupa el desè lloc de les eliminatòries (4:38.31) de l’europeu de piscina curta de Glasgow

La nedadora del CN Lleida Paula Juste ha debutat aquest matí en l’europeu de piscina curta de Glasgow amb un desè lloc en les eliminatòries de 400 m estils. Amb un registre de 4:38.31, la campiona estatal, de només 16 anys, s’ha quedat a 19 centèsimes de classificar-se per a la final, que es disputa aquesta tarda. La suïssa Maria Ugolkova ha fixat la marca de tall, amb 4:38.12. En tot cas, gran actuació de Juste, que ha acreditat la seva segona millor marca de sempre, només per darrera dels 4:36.38 que va aconseguir el mes passat a Gijón. La gran favorita al títol és l’hongaresa Katinka Hosszu, la més ràpida en les eliminatòries amb 4:26.75.

Juste, que s’estrena en un gran campionat internacional en categoria absoluta, tornarà a competir dissabte en els 200 m estils i diumenge en els 400 m lliure. Demà entrarà en acció l’altra catalana seleccionada per a l’europeu, la també nedadora de 16 anys Ainhoa Campabadal (CN Caldes), que debutarà en els 100 m lliure. Dissabte competirà en els 200 m i diumenge tancarà la seva actuació en els 400 m lliure.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)