Victòria per anar creixent

Divisió d’Honor Plata. El Bordils domina des de l’inici, derrota amb contundència el Teucro gallec, el cinquè de la taula, i trenca una mala ratxa de tres partits sense guanyar

BORDILS 33 TEUCRO 24

CH BORDILS:Jordi González, Francesc Reixach, Prat (1), Palahí (7), Masó (1), Vilanova, Masmiquel (2), Canyigueral 88), Oliver, Moreno (2), Fornès, Bañeras, Josep Reixach (8), Ferrer (3), Mach i Pou.CONDES DE ALBEREI TEUCRO:Salazar, Remeseiro (2), Gabriel (4), Dzovic (2), Bujalance (3), Torres (1), Pereiro (2), Bojicic (2), Wermbter, Ivan Rodríguez (1), Perovic (1), Poveda (3) i Corneil (2).PARCIALS CADA CINC MINUTS:5-3, 8-6, 12-7, 15-8, 19-11, 20-12 (descans) 24-14, 25-17, 27-19, 28-19, 30-22 i 33-24.ÀRBITRES:R. Escoda i O. Álvarez. Van excloure Masó (2) i Vilanova (2), del Bordils, Ivan Rodríguez (2), Dzokic, Pereiro i Perovic, del Teucro.

El Bordils va aconseguir una victòria convincent contra el Teucro gallec, el cinquè de la divisió d’honor plata, que li ha de servir per anar creixent i intentar sortir de la zona de descens. Els blanc-i-verds van dominar el partit des de l’inici i van estar resolutius en atac, contundents en defensa i encertats a la porteria. El Bordils va trencar una mala ratxa de tres partits sense guanyar. Josep Reixach i Marc Canyigueral van destacar en atac amb vuit gols, i Arnau Palahí en va marcar set.

El Bordils va sortir molt concentrat des de l’inici, va marcar el primer gol del partit i es va avançar amb un 5-2 en el minut quatre. Els atacs dels locals eren ràpids i efectius, però els gallecs van començar a funcionar i amb un parcial de 0-3 es van situar amb un 8-6 en el minut deu. Dos gols molt seguits de Marc Canyigueral van iniciar un parcial de 4-0 i la diferència dels blanc-i-verds es va tornar a ampliar. El Bordils va saber mantenir una defensa forta i un atac encertat, sobretot amb Josep Reixach que va anotar sis gols en la primera meitat i es va arribar al minut 22 amb nou gols de marge, 17-8. Els locals no deixaven reaccionar un Teucro que està en la zona alta de la taula lluitant per consolidar-se en les posicions del play-off d’ascens, i es va arribar al descans amb un resultat de 20-12 per al Bordils.

Deu gols de marge

En els primers minuts de la segona meitat, dos gols seguits de Josep Reixach i un altre de Marc Palahí van situar els deu gols d’avantatge (23-13), la màxima diferència del partit a favor dels locals en el minut 32. Els gallecs van millorar en defensa i es van apropar una mica en el marcador (24-17), però el Bordils sempre va mantenir el cap fred i en moments importants va destacar el porter David Mach sota els pals amb bones aturades. Tot i que ho van intentar, els gallecs no van poder retallar el seu desavantatge i a quatre minuts del final els blanc-i-verds van tornar a situar-se amb deu gols de diferències, 32-22 i pràcticament van deixar el partit sentenciat. Amb aquesta clara victòria el Bordils agafarà ànims amb vista al seu proper compromís, la seva visita a la pista del Sarrià.

BON MARGE

Els blanc-i-verds ja tenien vuit gols d’avantatge al final del primer temps (20-12)

EN ATAC

Josep Reixach i Marc Canyigueral van anotar vuit gols cada un i Arnau Palahí set