Atletisme

Guerrero i Oukhelfen, campions de Catalunya a Calonge

Atletisme. La banyolina del New Balance i el reusenc de l’Igualada han guanyat el títol català de cros curt amb molta suficiència

Esther Guerrero (New Balance) i Abdessamad Oukhelfen (CA Igualada) s’han apuntat els títols catalans absoluts de cros curt en la categoria individual, a Calonge i després d’imposar-se sense oposició en les curses absoluta femenina i masculina disputades a Calonge, en el marc del campionat de Catalunya en què el gran absent ha estat el palamosí Adel Mechaal, que tal com va passar en la presentació no ha acudit a la cita malgrat haver confirmat la seva presència a la federació catalana.

La cita atlètica s’ha disputat amb mig miler de participants aproximadament, més d’un centenar menys dels inscrits perquè els problemes metereològics han condicionat el desplaçament de Barcelona al Baix Empordà de molts participants de les categories inferiors.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)