Més esport

Dura lluita pel primer lloc

Vela. La tradicional regata Sydney-Hobart comporta emoció des del primer dia. L’‘Skallywag’ i el ‘Comanche’ encapçalen la flota

La primera jornada de la tradicional i espectacular regata Sydney-Hobart va portar emoció i dura lluita des de la primera jornada. La sortida del port de Sydney de les 157 embarcacions va ser molt ràpida gràcies als vents de 12 a 15 nusos i un cop a alta mar el Comanche es va situar en la primera posició. Els principals favorits per al triomf en aquesta 75a edició de l’anomenada “travessa de l’infern” es mantenien en les primeres posicions lluitant per la victòria. Les previsions diuen que el primer classificat arribarà al port de Hobart el dia 29. Després de 18 hores de competició el vaixell de Hong Kong Skallywag i l’australià Comanche encapçalaven la flota. L’Infotrack, en el qual navega el català Willy Altadill, era quart i el guanyador de la passada edició, el Wild Oats XI, amb el català Joan Vila com a navegant, era sisè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)