Esports de muntanya

El 2020, amb novetats

Curses de muntanya. Neix la copa Trail Running, amb cinc proves en el calendari i dos campionats de Catalunya, en les modalitats Ultra, al març a Paüls, i Trail, al juny a Camprodon

L’any 2020 té en el calendari de curses de muntanya l’estrena de la copa Trail Running, sota el paraigua de la Federació Catalana d’Atletisme. Començarà aquest gener amb el Trail Rocacorba, el dia 19 amb sortida i arribada a Canet d’Adri.

Els dos primers homes i dones de la copa i els guanyadors dels campionats de Catalunya aniran a l’estatal amb la selecció catalana, el 26 de setembre a Cadis. Per puntuar s’ha de tenir llicència de la FCA i la classificació es fa amb els tres millors resultats.

La distància de 30 quilòmetres del Trail Rocacorba, la cursa amb què Klassmark sol estrenar la temporada, serà la primera amb punts en joc. A més de la prova del Gironès, l’empresa també té el Trail Costa Brava de Palamós, el Catllaràs de la Pobla de Lillet en la copa i l’ Ulldeter a Camprodon per proclamar els campions de Catalunya de Trail en la distància de 24 km.

La Trencacims de Paüls serà un altra prova important del calendari perquè la distància de 23 quilòmetres l’últim diumenge de març serà puntuable per a la copa i el dia abans, dissabte, es proclamaran els campions de Catalunya d’Ultra.

Copa Trail Running FCA
19 gener Trail Rocacorba (30 km 1.700 m D+)
8 març Trail Costa Brava (22 km 800 m D+)
29 març Trail Trencacims (23 km 1.800 m D+) 24 maig
Trail Catllaràs (23 km 1.500 m D+) 5 setembre
Trail Pastisset (20 km 900 m D+)
Campionat Catalunya Ultra
28 març Trencacims Paüls (51km 4.300 m D+)
Campionat Catalunya Trail
28 juny Trail Ulldeter (24 km 1.300 m D+)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)