Esports de muntanya

Costa guanya l’or en l’esprint

Esquí de muntanya. La bagenca s’adjudica el primer títol català en els Jocs Olímpics de la Joventut d’hivern. El berguedà Ot Ferrer és bronze en la mateixa prova masculina

Maria Costa va guanyar la primera medalla d’or catalana en uns Jocs Olímpics de la Joventut d’hivern. La bagenca es va imposar en la final de la prova d’esprint. En la mateixa prova de la categoria masculina el berguedà Ot Ferrer va ser tercer.

Maria Costa va fer un temps de 3:22.45 en la final de l’esprint i va superar per dos segons i mig una de les grans favorites, l’italiana Sílvia Berra (3:24.98). Va completar el podi la francesa Margot Ravinel (3:25.85). La catalana va ser primera en els seus quarts de final i també en la seva semifinal. La gironellenca Ares Torra va quedar eliminada en les semifinals.

Ot Ferrer es va emportar el bronze en la prova masculina amb un registre de 2:43.28. Va quedar un xic allunyat de les dues primeres posicions, que van ser per als italians Rocco Baldini (2:30.14) i Luca Tomasoni (2:38.01). La cinquena plaça va ser per a un altre català, Marc Ràdua, amb 2:47.27.

En patinatge de velocitat Nil Llop, que diumenge va ser plata en els 500 m, va acabar en la vuitena posició dels 1.500 m (1:58.00). Luisa Maria González va ser 29a i Carla Álvarez, 31a.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)