Futbol sala

Examen fraternal

Futbol sala. Els germans Roger (Barça) i Uri Serrano (AE Bellsport) es veuen les cares avui (21 h, Barça TV) en els vuitens de la copa del Rei

Fa deu dies, Roger i Uri Serrano s’asseien a la graderia del Nou Sardenya per animar junts el Sant Andreu, equip en el qual juga el seu germà petit, el Sergi. Avui (21 h, Barça TV) es veuran les cares per primera vegada en competició oficial després de compartir vestidor diversos cops i créixer plegats a l’AE Gràcia, al DMS Sarrià i a les categories inferiors del Barça. “No és un duel entre el Roger i l’Uri, és un partit entre el Barça i l’Hospi”, coincideixen. Però estaran l’un pendent de l’altre i, a la graderia, la família els seguirà de prop. “No he hagut de fer promeses, guanyar el Barça i el meu germà seria un gran premi”, considera Uri, l’encarregat de transformar el penal definitiu dels riberencs en la darrera eliminatòria, contra el Saragossa, de primera. “En aquell penal estava més nerviós jo que ell”, riu Roger. Davant un nou desafiament, l’Hospitalet no vol ser un convidat de pedra. “Donarem guerra”, avisa Uri. “Si hi ha una pilota dividida li tiraré una sotana”, avisa Roger. “Sí, home...”, contesta burleta Uri. “Anirem forts els dos com sempre hem fet, i així no els lesionarem”, coincideixen. Serà un examen fraternal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)