Més esport

Els 49ers tornaran a una Super Bowl

Futbol americà. Mostert s’erigeix en el nou ídol de la franquícia de San Francisco

Els llegendaris 49ers de San Francisco tornaran a la Super Bowl, que es jugarà el 2 de febrer a Miami, després de la dolorosa derrota del 2013 contra els Ravens de Baltimore (34-31). Els seus rivals a Florida seran els Kansas City Chiefs. Els 49ers, franquícia del mític Joe Montana, han guanyat la Super Bowl cinc vegades però l’última victòria és de fa 25 anys quan van superar els San Diego Chargers (49-26), també a Miami.

L’entrenador Kyle Shanahan ha aconseguit un petit miracle. El balanç de l’equip la temporada passada en la fase regular va ser d’un pobre 4-12 i aquesta vegada ha estat de 13-3, a banda d’aixecar de forma inesperada el títol de la conferència NFC en la matinada de diumenge contra els Packers (37-20). El partit va quedar vist per sentència en una primera part brutal (27-0) del running back Raheem Mostert (27 anys), autor de quatre touch downs. Mostert va córrer 220 iardes, nou rècord en un partit de play-off. El quarter back Jimmy Garoppolo es va limitar a fer passades de risc limitat a la figura de l’equip, Moster, va ser tallat set vegades per equips de l’NFL abans de trobar el seu lloc a la lliga a San Francisco.

En la final de l’AFC ls Chiefs van treballar de valent per derrotar els Titans (35-24) i ugaran la seva primera Super Bowl en els últims 50 anys. Patrick Mahomes, que va fer tres passades decisives i va anotar ell mateix un touch down va ser l’home del partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)