Tennis

Nadal supera Delbonis en tres sets

Tennis. El manacorí jugarà la tercera eliminatòria de l’obert d’Austràlia contra Carreño

Rafa Nadal ha desencallat un partit que se li podia haver complicat en el segon set i ha acabat de manera contundent el seu duel contra l’argentí Federico Delbonis (6-3, 7-6 i 6-1), corresponent a la segona eliminatòria de l’obert d’Austràlia. El manacorí ha resolt el primer parcial amb un trencament en el quart joc. Després, però, ha desaprofitat fins a disset punts més de trencament i ha donat vida al seu rival. Delbonis ha anat guanyant consistència i ha generat algun dubte en el número u mundial. Nadal, en tot cas, ha guanyat el segon set en el tie-break i ha aplanat el camí a la victòria definitiva. El seu pròxim rival serà l’asturià Pablo Carreño, que s’ha desfet de l’alemany Peter Gojowcyk (6-4, 6-1, 1-6 i 6-4).

La resta de favorits, amb més o menys dificultat, també han resolt amb èxit l’accés a la tercera eliminatòria. L’austríac Dominic Thiem (5) ha suat de valent i ha necessitat cinc parcials per derrotar l’australià Alex Bolt, botxí del mataroní Albert Ramos, per 6-2, 5-7, 6-7, 6-1 i 6-2. Més plàcid ha estat el partit del rus Daniil Medvedev, que s’ha imposat al tennista d’Alzira Pedro Martínez, provinent de la fase prèvia, per 7-5, 6-1 i 6-3. Tampoc ha tingut gaires problemes l’alemany Alexander Zverev (7), que ha superat el bielorús Egor Gerasimov, per 7-6, 6-4 i 7-5.

Adéu de Carla Suárez

La canària Carla Suárez s’ha acomiadat del seu últim obert d’Austràlia amb una derrota ajustada contra la polonesa Iga Swiatek (6-3 i 7-5). La jugadora del CT Barcino ha tingut possibilitats de forçar un tercer set després de recuperar-se de dos trencaments, però Swiatek ha estat capaç de segellar la victòria després de diverses avantatges. La també tennista del CT Barcino Garbiñe Muguruza ha necessitat tres mànegues per tombar la resistència de la jugadora aussie Ajla Tomljanovic (6-3, 3-6 i 6-3). També continuen endavant Karolina Pliskova (2) i Simona Halep (4).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)