Més esport

Dèlia Valentí, ambaixadora

Patinatge artístic. La capitana del CPA Girona és la primera de les quatre representants públiques per a la vuitena edició de la Jornada de l’Esport Femení, que es farà el 8 de març

L’organització de la Jornada de l’Esport Femení, la vuitena edició de la qual es farà el 8 de març a Girona, té aquest any quatre ambaixadores i el primer nom que ha transcendit és el de Dèlia Valentí, la capitana del CPA Girona. N’hi ha tres més, que tenen en comú que són de les comarques gironines i que tenen projecció cap a l’esport d’elit o ja hi competeixen.

Valentí, de 24 anys i de Cassà de la Selva, forma part de l’equip de grups de xou del CPA Girona. Campió del món el 2019 en el marc dels World Roller Games de Barcelona al Palau Sant Jordi, la formació gironina va completar un any perfecte després de guanyar el territorial gironí –el CPA Olot feia setze anys que el guanyava–, el campionat de Catalunya, l’estatal i l’europeu.

Valentí patina des dels quatre anys i des del 2010 ho fa en els grups de xou. El 2015 va debutar en l’àmbit internacional amb el Girona amb el bronze mundial. La cassanenca també fa promoció del patinatge i ha participat en conferències com ara L’esport i els seus valors, del Servei Municipal d’Esports de l’Ajuntament de Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)