Més esport

Martín Fourcade guanya el seu onzè títol mundial en proves individuals

Biatló. El nord-català és primer en els 20 km individual i igualada el rècord de medalles d’or mundials que tenia el llegendari noruec Ole Einar Bjoerndalen. Diumenge el pot superar en la sortida en massa

El nord-català Martín Fourcade ha guanyat el seu onzè títol mundial en les proves individuals, i dotzè comptant els relleus, al imposar-se en els 20 km individual del campionat del món que s’està disputant a Antholz-Anterselva, a Itàlia. Amb aquestes onze medalles d’or individuals igualada el rècord del llegendari noruec Ole Einar Bjorndalen, que en va aconseguir onze en individuals. El noruec en va guanyar nou més en els relleus per un total de vint. El ceretà podrà millorar aquest rècord diumenge en la prova de sortida en massa.

Martín Fourcade ha ocupat el primer lloc en els 20 km individual amb un temps 49:43, amb només una errada en els vint tirs, i ha superat per 57 segons al noruec Johannes Boe que n’ha fet dues. Aquesta és la segona medalla de Martín Fourcade en aquests mundials italians, ja que també va ser tercer en els 10 km esprint. En els 12,5 km persecució va acabar quart i en el relleu mixt va ocupar el setè lloc formant part de l’equip de França.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)