Més esport

El Monterols, ple de figures

Pàdel. Ari Sánchez, iniciada en el club reusenc, cap de cartell del català per equips

La reusenca Ari Sánchez (RC Polo), tercera del món, serà la cap de cartell del català per equips que es jugarà des d’avui fins diumenge al Reus Monterols, el club on es va iniciar i que enguany celebra el 50è aniversari. El torneig aplegarà un bon grapat de figures mundials i serà un dels actes centrals, com va remarcar el seu president, Jordi Compte. En noies destaquen Sánchez i la madrilenya Ale Salazar, les brillants campiones, del Master i segona parella del món, i les seves companyes de club Lucia Sainz i Gemma Triay, un altre dels grans duets del World Padel Tour. La madrilenya Marta Ortega, la número 1 del món, també milita en el potentíssim Polo. En homes, també defensant el RC Polo –màxim favorit–, hi seran el mític Fernando Belasteguin, Agustín Tapia i Maxi Sánchez. El defensor del títol masculí, però, és el RCT Barcelona. Un dels seus integrants és el tarragoní Tonet Sans, que també es va iniciar en el Monterols.

Ari Sánchez va remarcar la il·lusió que li fa el campionat: “Jugo a casa, per un doble motiu. Soc de Reus i, a més, el Monterols va ser el club on vaig començar a entrenar-me i dels qual vaig ser sòcia.” La campiona va aprofitar la presència del president de la catalana, Pere Hernández, per agrair la mesura de la federació, que fa dues setmanes va decidir igualar els premis en metàl·lic masculins i femenins en els seus tornejos. “Altres federacions i també el circuit mundial n’haurien de prendre exemple”, va deixar anar la reusenca. Hernández va subratllar la qualitat “mundial” d’un torneig “emblemàtic”.

Quarts masculins (avui)
RCT BCN (2) -La Salut; Cercle Sabadellès-Polo B; Terrassasports-P. BCN El Prat; CT Tarragona-Polo A (1).
Quarts femenins (avui)
CT Tarragona (2)-Polo B; RCT Barcelona-Pàdel Osona; Sant Cugat-Terrassasports. RC Polo A (1), exempt.
Semifinals (demà).
Masculines 12 i 12.30h
Femenines 11 i 11.30 h
Finals (diumenge).
Femenina
11 h
Masculina 12 h *Finals pel canal de YouTube de la federació catalana per La Liga Sport TV.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)