Atletisme

Mechaal torna a apostar pel doblet

Atletisme. El palamosí figura inscrit en els 3.000 i els 1.500 m del campionat d’Espanya ‘indoor’, que es disputa a Ourense. Esther Guerrero està a punt per defensar el títol de 1.500 m

Si no hi ha canvis d’última hora, Adel Mechaal tornarà a apostar aquest cap de setmana per fer el doblet (3.000 m i 1.500 m) en el campionat d’Espanya en pista coberta, que es disputa a Ourense. Una fita, amb la consecució dels dos títols, que ja va assolir a Antequera el 2015 i a València el 2018 i s’hi va quedar a les portes a Salamanca 2017, amb la victòria en 3.000 m i el subcampionat, rere Marc Alcalà, en els 1.500 m. Fins ara, el palamosí no havia tingut una temporada hivernal gaire lluïda, però divendres, en la reunió de Madrid, ja va començar a recuperar sensacions (8è amb 7:45.07). Entre d’altres, Mechaal coincidirà amb el seu company d’entrenaments Artur Bossy, el vigent campió dels 3.000 m, i Alcalà, que en els 1.500 m pugna per recuperar la seva millor versió després d’una etapa marcada per les lesions.

Un altre dels focus de la delegació catalana serà Esther Guerrero, ja recuperada de la trepitjada en el míting de Glasgow i que defensa títol en 1.500. La castellana Marta Pérez serà la principal rival. Maria Vicente (pentatló), Jael Bestué (60 m) i Igor Bítxkov (perxa) també tenen les màximes aspiracions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)