Waterpolo

Derbi vallesà en la final de copa femenina, Terrassa contra Sabadell

Waterpolo. Les egarenques golegen el Boadilla (17-9) en la primera semifinal, mentre que les amfitriones es desfan còmodament del Rubí (19-6) i jugaran la seva vintena final

La final de la copa femenina viurà un derbi vallesà entre el CN Terrassa i l’Astralpoool Sabadel. Les egarenques han golejat el Boadilla en la primera semifinal per 17-9, jugaran la seva tercera final i demà al migdia (12 h) buscaran el seu primer títol. Les amfitriones s’han desfet còmodament del Rubí per 19-6 i disputaran la seva vintena final.

El conjunt madrileny, l’únic no català de tota la competició, ha plantat cara al Terrassa en els primers deu minuts, 6-6 en l’inici del segon quart, però a partir d’aquí les egarenques han fet un parcial de 7-0 fins situar-se amb un 13-6 en els primers minuts del tercer quart. El Terrassa, amb Paula Leitón anotant sis gols, ha sentenciat la classificació per la final i ha acabat guanyant per 17-9.

l’Astralpool Sabadell no ha volgut donar la possibilitat a cap sorpresa en la segona semifinal contra el Rubí i ha sortit molt centrat. Les amfitriones s’han avançar amb un 4-0 i un 6-1, i han arribat al descans amb un clar 10-3 que ha encarrilat el seu pas a la final. El Rubí ho ha intentat, però en cap moment ha inquietat al seu rival i en la segona meitat el Sabadell ha anat ampliant la seva avantatge fins el 19-6 final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)