Handbol

El Sarrià empata a casa amb el Teucro (27-27)

Handbol. Els locals han disposat de 5 gols d’avantatge a la primera meitat (13-8, 14-9 i 15-10)

El Sarrià ha sumat el seu tercer empat aquest 2020 a casa, contra el Teucro, i segueix sense poder guanyar a la lliga com a local des del novembre (26-24 amb el Zarautz). L’equip de Salva Puig, que ha arribat a guanyar de 5 gols a la primera meitat, ha encarat la recta final del partit a remolc i a 25 segons per acabar ha disposat de la darrera possessió per guanyar, però no l’ha pogut transformar.

Mig equip

Pere Arnau ha fet el 17-14 amb què s’arribava a la mitja part des dels 7 metres, el seu vuitè gol. L’esquerrà ja havia liderat l’equip a l’inici marcant els tres primers gols (1-0, 2-2 i 3-3) i quan ha aparegut Guiti a la porteria el Sarrià ha obert una escletxa en el marcador mitjançant Roc Segarra, que transformava en gol les passades del seu porter al contraatac: 4-3, 7-4 i 8-4. El Teucro s’ha apropat al marcador i llavors Pere Arnau ha aparegut al lateral (10-7 i 11-8). Julia Fina amb dos gols seguits, a l’extrem a mà canviada i apareixent al pivot ha fet que els visitants canviessin el porter, la gènesi d’un 0-3 (15-13) que ha desequilibrat el canoner local amb dos gols més (17-14).

Martí Arnau ha estat el primer en marcar a la segona meitat per al Sarrià (18-15) però el Teucro ha sortit més entonat i amb un primer parcial de 0-3 ha empatat a 18 i, en un altre, s’ha posat per davant amb la seva màxima diferència a favor (19-21). Només Pere Arnau havia marcat de penal, tres cops sense error, fins que Teixidor ha empatat a 22 i Mariscal a 23, a deu minuts pel final.

Els gallecs han dominat el ritme de partit amb atacs eterns i evitant les contres del Sarrià: 23-24 Corneil i 23-25 Moyano. Pere Arnau ha empatat a 25 després que Teixidor fes un gran llançament i, al contragol, Nitu Pórtulas sorprenia la defensa visitant (26-26). De nou Teixidor, ara per l’esquerra i al pal curt, empatava a 27 a tres minuts i, després de dos eterns atacs del Teucro, el Sarrià ha tingut la darrera possessió, amb temps mort de Salva Puig a 25 segons per acabar.

El Teucro ha apostat per una mixta sobre Pere Arnau i, amb un home més quan faltaven quatre segons, el Sarrià ha buscat un flai que no ha pogut acabar en gol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)