Futbol sala

El Barça proposa i venç

Futbol sala. Remunta en el segon temps i avui jugarà la final de la copa contra el Valdepeñas, botxí contra pronòstic del Movistar Inter (2-3)

BARÇA 3 EL POZO 2

BARÇA:Juanjo, Boyis, Diego, Aicardo i Adolfo -equip inicial-; Daniel. Ximbinha, Marcenio, Arthur i Rivillos.EL POZO MÚRCIA:Espindola, Matteus, Valerio, Marcel i Paradynski -equip inicial-; Tolrà, García, Andresito, Leo Santana, Fede i Miguelín.GOLS:0-1 (13’) fernando. 1-1 (24’) diego. 2-1 (34’) Daniel. 3-1 (38’) Adolfo. 3-2 (40’) Paradynski.

El Barça va derrotar ahir El Pozo Múrcia per 3-2 remuntant un gol advers a partir d’una proposta més atacant que el seu rival i jugarà avui (18.30 h, E3) a Màlaga la final de la copa d’Espanya a la recerca del seu cinquè títol. El seu rival serà el Viña Albali Valdepeñas, que en la primera semifinal va superar el Movistar Inter contra pronòstic per 2-3 aixecant un 2-1 advers i va celebrar un triomf històric en la seva primera participació en la competició. Els gols del vencedor els van fer Cainan (2) i Chino.

La primera part va ser travada i el Pozo se la va fer seva amb una genialitat de Fernando, que va marcar el 0-1 picant a la mitja volta per damunt de Juanjo. Al Barça li va faltar profunditat i claredat d’idees. Tot i que va intentar proposar, sempre va haver de recórrer als xuts exteriors o les jugades d’estratègia per generar perill contra la teranyina defensiva rival. Adolfo, el jugador més incisiu al davant amb tres xuts a porteria, va tenir la millor oportunitat amb un gran xut al pal (4’). En el tram final, Diego i Aicardo, per dos cops, també van avisar, però el porter rival es va mostrar consistent.

L’equip d’Andreu Plaza va millorar sensiblement el seu joc en el segon temps. Diego, que a la nit havia tingut gastroenteritis, va empatar en una gran acció personal i Daniel, amb una delicatessen en la posició de pivot, va fer el 2-1. El Pozo va ordenar atac de cinc a 4:22 del final, però el porter Juanjo s’hi va lluir. Adolfo, especialista en la matèria, va clavar el 3-1 engaltant en l’aire. Paradynski va marcar l’intranscendent 3-2 a tres segons del final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)