Més esport

El regnat de Marta Marrero

Pàdel. La canària, que des de dissabte és número 1 del WPT en solitari, debuta al costat de Paula Josemaría i s’enduen la final del Marbella Master contra Ari Sánchez i Ale Salazar

La canària establerta a Sant Cugat Marta Marrero va celebrar, ahir, el seu primer títol en el debut com a parella amb l’extremenya Paula Josemaría i consolida el número 1 mundial que havia segellat en solitari amb el triomf en les semifinals. Marrero i Josemaría van derrotar en la final del Marbella Master la reusenca Ariana Sánchez i la madrilenya Alejandra Salazar per 7-6, 4-6 i 6-2. Marrero també va debutar el curs passat amb títol, també contra Sánchez i Salazar, quan va iniciar l’etapa d’un any amb Marta Ortega, amb qui va tancar el 2019 com a primera parella del World Padel Tour. La catalana i la madrilenya es consoliden com la segona millor parella.

El títol masculí se’l van endur al sevillà Paquito Navarro, nou número 1 també en solitari, i el brasiler Pablo Lima, que van superar el gadità Juan Lebrón, anterior parella de Navarro que també optava al número 1, i el madrileny Ale Galán: 7-6, 2-6 i 6-3 en tres hores i malgrat la implantació del punt d’or cada cop que hi ha un deuce.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)