Més esport

El president del COI diu que estudien diferents escenaris pels Jocs de Tòquio

Olimpisme. Thomas Bach considera que a quatre mesos de l’inauguració seria irresponsable prendre ara una decisió i afirma que el criteri serà sanitari i no financer

El president del Comitè Olímpic Internacional, l’alemany Thomas Bach, ha admès que estan estudiant diferents escenaris pels Jocs Olímpics de Tòquio, però també afirma que a falta de quatre mesos per a la cerimònia d’inauguració del 24 de juliol, seria irresponsable prendre ara una decisió.

“Per suposat que estem considerant diferents escenaris, però al contrari que moltes altres organitzacions esportives o lligues professionals estem a quatre mesos” va recordar Thomas Bach en declaracions al New York Times.

El president del COI va indicar que: “seria irresponsable establir una data o prendre una decisió en aquests moments”. També va destacar que altres organismes esportius són optimistes i estan ajornant les seves competicions a abril o maig, mentre que els Jocs Olímpics seran a finals de juliol.

Una cosa que va voler deixar molt clara Thomas Bach va ser que la decisió sobre els jocs serà segons els criteris sanitaris, i mai: “per interessos financers”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)