Més esport

La FETRI no veu viable que es celebrin els Jocs en les dates inicialment previstes

Triatló. La federació espanyola, una potència en la disciplina amb vuit títols mundials entre Javi Gómez Noya i Mario Mola, s’afegeix a les veus que en demanen l’ajornament

La Federació Espanyola de Triatló (FETRI) ha emès un comunicat aquest migdia amb què s’afegeix a la demanda del canvi de data dels Jocs Olímpics i Paralímpics, previstos per a aquest estiu a Tòquio.

La FETRI diu que aquesta posició està i ha d’estar d’acord amb la del Consejo Superior de Deportes, el Comitè Olímpic Espanyol i la ITU (federació internacional de triatló).

La petició no és menor tenint en compte la potència internacional que té l’estat en l’àmbit del triatló. El gallec Javier Gómez Noya –plata el 2012 a Londres– i el balear Mario Mola –vuitè a Río el 2016– sumen entre els dos vuit títols mundials (cinc i tres) i partien com a favorits en la cursa masculina. En dones, la barcelonina Anna Godoy té moltes possibilitats de convertir-se en la tercera catalana en disputar uns Jocs, després que el manresà Xavi Llobet hi competís a Atenes el 2004 i la banyolina Carol Routier a Río el 2016. El triatló va entrar en el programa olímpic el 2000 a Sidney.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)