Més esport

L’ajornament dels Jocs beneficia Ferrer-Salat

Hípica. L’amazona catalana, amb plaça per a Tòquio 2020, s’està recuperant d’una caiguda i no hauria arribat bé en les dates previstes

L’amazona catalana Beatriz Ferrer-Salat s’ha vist beneficiada per l’ajornament dels Jocs Olímpics de Tòquio, ja que actualment s’està recuperant d’una caiguda. La doble medallista a Atenes 2004 –bronze individual i plata per equips– i que ha participat en quatre Jocs, va caure del cavall al gener i no hauria estat en condicions de competir en les dates previstes de finals de juliol i inicis d’agost d’aquest 2020.

“S’ha obert una porta per a mi, sí”, diu l’amazona catalana, que es va fer una doble fractura de pubis i de sacre i que va veure com la seva participació en els Jocs de Tòquio quedava descartada. Ara, amb l’ajornament fins al 2021 sí que podrà estar a punt. En el moment de la caiguda, Ferrer-Salat tenia assegurada la participació a Tòquio formant part de l’equip de doma d’Espanya i aspirava a una plaça individual i a estar entre les tres millors amazones de l’Estat. “Amb l’ajornament tindré temps per recuperar-me de les meves lesions, competir amb Elegance abans dels Jocs, aconseguir la classificació que em queda i estar entre les tres millors”, explica Beatriz Ferrer Salat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)