Més esport

La Generalitat aclareix el tema de les quotes de socis

Poliesportiu. En un comunicat explica que hi ha diferència entre els clubs esportius i els gimnasos

La Secretaria General de l’Esports de la Generalitat ha fet un comunicat en el que aclareix que les quotes que els socis abonen als clubs esportius sense anim de lucre: “no generen dret de devolució”, davant el tancament de les instal·lacions per la pandèmia de coronavirus. L’administració diferencia aquests socis dels abonats als gimnasos considerats empreses amb ànim de lucre que en cas de tancament si que tenen dret a “reclamar la devolució de la part proporcional de les quotes” durant el període de inactivitat.

Els clubs esportius van haver de tancar les instal·lacions el 13 de març per l’alarma sanitària i i alguns socis reclamen que no s’els cobri pel temps que no les poden fer servir. El comunicat recorda que les aportacions dels socis són a fons perdut pel manteniment de les entitats i que en son coopropietaris. La secretaria especifica però, que podem demanar la devolució de quotes pagades per realitzar “activitats addicionals” que ofereix el club i que es paguen a banda en un moment determinat. Es recomana que els usuaris busquin solucions pactades amb els clubs i les empreses que ja els hi han cobrat les activitats amb diferents compensacions, com monitors o més hores, un cop es retorni a l’activitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)