Futbol sala

El potencial ofensiu del Barça

Futbol sala. Malgrat les lesions de llarga durada dels pivots Esquerdinha i, sobretot, Ferrao, els blaugrana mantenen uns grans registres golejadors, amb quatre gols i mig per partit

El Barça ha demostrat en els set mesos que s’han jugat d’aquesta temporada interrompuda un gran potencial ofensiu, malgrat les baixes per lesió de llarga durada dels seus pivots Esquerdinha i, sobretot, Ferrao. L’equip blaugrana té fins ara una mitjana de 4,5 gols per partit (4,485), que l’ha portat a guanyar dos títols, la supercopa i la copa d’Espanya, a estar en les finals a quatre de la UEFA Champions League i de la copa del Rei i a ocupar el segon lloc en la lliga. El Barça ha disputat 35 partits oficials i ha marcat 157 gols en totes les competicions, mentre que si es mira la lliga –la regularitat–, la mitjana de gols puja d’una dècima, fins a 4,6 (4,652), amb 107 gols en els 23 partits disputats abans de l’aturada.

Adolfo, 31 gols

En l’actual temporada el tècnic blaugrana ha utilitzat dinou jugadors, els quinze de la primera plantilla, tres de l’equip filial i Ximbinha, fitxat per la lesió de Ferrao. Setze han fet un gol i sis n’han marcat deu o més. Adolfo, amb 31, és el màxim golejador blaugrana, i també el pitxitxi de la lliga, en la qual n’ha marcat 26. Lozano n’ha aconseguit 20 en totes les competicions, mentre que Ferrao, lesionat des de finals de novembre, és el tercer blaugrana que més gols ha marcat, amb disset, per davant de Daniel, amb setze. Adolfo ja ha superat els 27 gols que va aconseguir en la seva primera temporada en el Barça.

En l’apartat defensiu el Barça ha encaixat 78 gols en els 35 partits oficials i te una mitjana de 2,2 (2,228), mentre que en la lliga el percentatge puja una mica, fins a 2,6, perquè li han marcat 60 gols ens 23 partits (2,608).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)