Futbol sala

El títols masculí i femení es decidiran en un ‘play-off’

Futbol sala. Es disputaran en una sola seu i en format de concentració, i no hi hauran descensos

Els títols de la primera divisió masculina i femenina es decidiran en un play-off en una sola seu i en format de concentració i no hi hauran descensos. Aquesta és la proposta que s’ha acordat per unanimitat en la comissió de presidents territorials presidira per Luis Rubiales, president de la Federació Espanyola de Futbol que passarà a la junta directiva i després la comissió delegada haurà de ratificar. Sempre tenint en compte les recomanacions sanitàries i l’evolució de la pandèmia del coronavirus.

En la primera divisió masculina disputaran el play-off sense públic en una sola seu amb els vuit primers classificats, entre els que hi ha el FC barcelona, l’actual segon classificat, ja que l’Industrias Santa Coloma ocupa la dotzena posició.

En la primera divisió femenina també es jugarà el play-off pel títol que estava previst entre els quatre primers però es farà en una sola seu i en format de concentració. La Penya Esplugues, setè, no el jugarà. No hi hauran descensos i la categoria s’ampliarà la propera temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)