Voleibol

La catalana fa mans i mànigues

Voleibol. La federació es proposa acabar al setembre les competicions suspeses sempre que la situació sanitària no ho desaconselli i elaborarà un pla durant la segona quinzena de maig

La Federació Catalana de Voleibol encara no ha dictat la cancel·lació de les seves competicions i té la voluntat d’explorar, “amb totes les garanties sanitàries, amb prudència i seguretat jurídica”, la possibilitat d’acaba-les per resoldre les classificacions de manera esportiva. La idea sobre la qual treballa és disputar el final de les competicions o els play-off a principis de setembre. En cas que no es poguessin reprendre, la resolució es decidiria en l’assemblea general de la FCVB a finals de juny. No està previst que es jugui al mes de juliol. Durant la segona quinzena de maig se celebrarà la comissió de competicions per treballar en les possibles solucions en les diferents categories, ascensos, descensos i classificacions finals. Quant al vòlei platja, la voluntat és mantenir el campionat de Catalunya de vòlei platja Vichy Catalan.

En el pla econòmic, l’organisme que presideix Maribel Zamora presentarà un pressupost amb una ampliació de la bossa d’ajuda a clubs de 40.000 euros, passant d’uns 90.000 el 2019 als 130.000 del 2020, per solidaritzar-se amb la situació. La federació també tracta de minimitzar l’impacte econòmic de la crisi i explica que va presentar un ERTO de 16 treballadors. De la mateixa manera, ha determinat que els pagaments pendents per part dels clubs així com la falta de cobrament de les subvencions provinents de la secretaria general de l’Esport (20% de la de 2019, i la totalitat de 2020) s’han hagut de substituir amb la tramitació de préstecs ICO.  En aquest sentit, Gerard Figueras diu que la SGE es compromet a pagar abans del juliol el 80% de la subvenció del 2020.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)