Handbol

Primers fitxatges pel Sarrià

Handbol. El porter Aleix Toro i el primera línia Aleix Martínez, de 19 i 22 anys i formats en el Granollers i la Roca, són les primeres novetats per al segon curs a plata. Els extrems Pau Palacios i Isaac Alemán i el pivot Sergio García, les baixes

Aleix Toro és el porter que el Sarrià fitxa per al curs que ve per completar la posició amb Antonio Moreno i Aleix Biosca, després de la sortida de Pau Guitart per jugar en l’Asobal amb el Port Sagunt. Toro ve de jugar la 1a estatal amb el Burgos, que la temporada que ve serà també a plata, té 19 anys i surt del planter del Granollers.

Aleix Martínez, de 22 anys, és l’altra novetat anunciada pel Sarrià per a l’exercici 2020/21. Ve de la Lliga Catalana, en què ha acreditat més de vuit gols per partit amb el Calella (117 en 14 jornades), l’anterior club de Salva Puig com a tècnic. Format en el BM la Roca, els anteriors equips pels quals ha passat són el Joventut Mataró i el Sant Martí Adrianenc.

Guillem Lozano, que després de l’ascens a plata va estar sense jugar el curs passat pel màster que va fer a Austràlia, serà la tercera incorporació de l’equip. El lateral té experiència en la categoria després del seu pas pel Barça.

Pel que fa al capítol de baixes, el conjunt sarrianenc no compta amb tres jugadors que va incorporar ara fa un any per al debut a la categoria i que no han tingut gaire protagonisme al llarg del curs. Són els extrems esquerres Pau Palacios i Isaac Alemán i el pivot Sergio García. Roc Segarra, en canvi, sí que ha jugat més minuts a l’extrem dret en el seu primer curs en el Gironès.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)