Més esport

La FEEC suspèn el Campionat de Catalunya de curses per muntanya

Muntanya. S’havia de fer el 25 de juliol en el marc de l’Sky Race Valls d’Àneu

L’evolució dels casos de coronavirus ha obligat l’Espot Esquí Club ha suspendre el Campionat de Catalunya de curses per muntanya, previst per al 25 de juliol en el marc de l’Sky Race Valls d’Àneu.

La cursa tenia la sortida i arribada a Esterri d’Àneu i, la proximitat geogràfica amb els darrers casos de Covid-19 al Segrià, ha fet que els ajuntaments de la zona no vegin clar acollir una competició que tenia més d emig miler d’inscrits.

El campionat era el banc de proves per complir els protocols establerts des de la FEEC i des de la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física.

Lloret i la Pobla

La Sansi organitza el 26 de juliol el primer Llorettrail a la localitat costanera, inicialment prevista per al 22 de març. La cursa amb diferents recorreguts té confirmada la presència d’atletes com Carles Castillejo o Sheila Avilés. Aquell mateix dia, a la Pobla de Lillet, Klassmark hi té programat el Trail Catllaràs. L’empresa gironina ha organitzat el darrer cap de setmana Sa Costa Brava Sunset, de BTT i Gravel a Palamós.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)