Atletisme

Esther Guerrero supera el rècord d’Espanya de 2.000 m a Olot

Atletisme. Amb un registre de 5:41.30, la banyolina ha rebaixat amb més de 6 segons la plusmarca de la gallega Júlia Vaquero (5:47.81), vigent des del 1996

Esther Guerrero ha complert sobradament el seu propòsit en la tornada a l’activitat atlètica a Olot i amb un registre de 5:41.30 ha superat amb suficiència el rècord d’Espanya de 2.000 m, en poder de la gallega Júlia Vaquero (5:47.81), des del 10 de juliol de 1996 a Niça, en una reunió organitzada conjuntament pel CN Banyoles i el CA Olot. Més assequible era la plusmarca catalana, que posseïa la llegendària Carme Valero (6:04.79), des del 3 de setembre de 1985 a Santander.

Per aconseguir la seva fita, Guerrero ha comptat amb la col·laboració de la seva germana Marina, que li ha marcat el ritme en les dues primeres voltes. A partir d’aquí, la millor atleta catalana del 2019 ha mantingut la lluita contra el rellotge fins a aturar-lo en els 5:41.30. Guerrero, tot i haver passat el confinament i sense grans competicions a l’horitzó, ha evidenciat que manté un bon nivell de forma i ho ha volgut evidenciar a la pista d’Olot, un dels seus santuaris d’entrenament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)