Handbol

La supercopa catalana, en una final directa

Handbol. La federació ho proposarà excepcionalment en l’assemblea del 8 d’agost a causa de la pandèmia i que no s’han pogut jugar les copes sènior

La Federació Catalana d’Handbol proposarà canviar excepcionalment el format de la supercopa de Catalunya i que en aquesta edició es resolgui amb una final directa. L’afectació de la pandèmia de la Covid-19 i el fet que no s’hagin pogut celebrar les copes catalanes sènior, tant la masculina com la femenina, de la temporada 2019/20 són els arguments de pes. En aquest cas s’eliminarien els dos partits de semifinals i es jugaria la final directa entre el Barça i el Fraikin BM Granollers, els dos equips de la lliga Sacyr Asobal. La final femenina la disputarien el KH-7 BM Granollers, de la divisió d’honor, i l’H Sant Vicenç-Bar Mi Casa, el millor equip català del grup C de la divisió d’honor plata, segons la classificació final publicada per la Federació Espanyola d’Handbol.

El 21 a Sabadell, si s’aprova

Per tirar endavant aquest canvi de format és necessària l’aprovació en l’assemblea programada per al 8 d’agost. Si s’hi dona el vistiplau, les finals es disputarien el 21 d’agost al pavelló Nord de Sabadell. Els vigents campions de la competició són el Barça i el KH-7 BM Granollers, que l’any passat es van imposar amb autoritat al Fraikin BM Granollers (43-24) i a la Roca (38-22), respectivament, en la final disputada al pavelló de les Comes d’Igualada. El Granollers ja ha començat els entrenaments, mentre que el Barça farà avui les revisions mèdiques i té previst arrencar la pretemporada dilluns.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)