Primera victòria del curs per al Sarrià (29-22)

Handbol. No guanyava a casa des del 30 de novembre de l’any passat i només han anat per darrera en el 0-1

El Sarrià ha guanyat el primer partit de lliga contra l’Eivissa i trenca una ratxa de més de deu mesos sense guanyar a casa perquè l’últim triomf és del 30 de novembre de l’any passat (26-24 sobre l’Amenabar).

Un parcial de 5-0 ha permès el Sarrià fer-se amb el control del partit a l’inici (5-1) però l’Eivissa ha sabut reaccionar (7-6). Lozano i Pórtulas ampliaven el marge a tres (9-6 i 12-9) i el propi Lozano, molt inspirat (6 gols a la primera part), establia una màxima de 4 (13-9) que els visitants aconseguien reduir abans del descans (13-11).

Un 0-3 ha permès l’Eivissa empatar a 15 si bé els sarrianencs s’han mantingut al davant en el marcador gràcies en part al relleu de Moreno per Toro a la porteria.

Lozano ha tornat a donar tres gols de marge (20-17) i després de marcar en el refús d’un penal que li havien aturat Nitu Pórtulas ha pogut fer el 23-19. Una aturada de Moreno i el gol de Ballester a sis minuts deixaven el duel encarrilat (24-19). Després Pórtulas en flai situava el 27-20 a dos minuts i mig i Lozano establia una màxima de 8 (28-20) de penal després d’una doble exclusió i Ballester feia el 29-22 al darrer segon.