Torna a ser creu

Handbol. El Bordils empata altre cop al Blanc i Verd tot i tenir l’últim atac amb 10 segons i continua sense guanyar aquest curs

bordils 25 teucro 25

HANDBOL BORDILS:Mach, Xicu Reixach, Prat (2), Palahí (7), Vilanova, Pou (2), Oliver (1), Moreno, Fornès (2), Montes (1), Batlle, Bañeras (4), Rodoreda (2), Pep Reixach (2) i Ferrer (2).SD TEUCRO:Wermbter, Dzokic (3), Sánchez, Rodríguez, Sierra (1), Remeseiro (2), Pereiro (5), Manojlovic, Oliveira (3), Sio (3), Martínez (8), González, Deco i Iglesias.PARCIALS:0-1, 5-2, 6-3, 8-6, 10-10, 11-13; 13-14, 16-16, 19-18, 21-22, 23-23 i 25-25ÀRBITRES:Josep Millan i Aitor Izquierdo. Exclusions a Vilanova, Fornès i Bañeras, del Bordils, i a Sierra, Remeseiro, Pereiro i Oliveira, del Teucro

Segon empat del Bordils en dos partits a casa, tot i tenir l’últim atac amb 10 segons i després que el Teucro desaprofités la seva oportunitat amb 33, en un partit en l’inici del qual el Blanc i Verd va recordar el fill de David Masmiquel.

L’inici va ser molt bo amb un 5-0 (Prat a l’extrem) i els gallecs marcant de penal (6-4 i 9-8, el quart) per completar un 0-4 (10-12). Només Jairo, assistit per Palahí al pivot, va marcar en els últims 7 minuts (11-13 en el descans).

Els dos equips, amb problemes per marcar en estàtic, es van intercanviar parcials fins que una superioritat del Bordils quan quedaven 3 minuts va acabar amb els locals sense marcar en dos atacs i el Teucro marcant en cinc contra sis abans que Esteve Ferrer fes el 25-25.

“Podrien ser 4 punts i en tenim 2 però sense guanyar”, es va lamentar Pau Campos, que va destacar l’equip tan jove amb què juga. “Només falta que ens ho acabem de creure, ser més decidits”, va dir.