Handbol

Una jugadora del KH-7 BM Granollers dona positiu per coronavirus

Handbol. La resta de la plantilla i el cos tècnic compleixen la quarantena a casa i ja s’ha ajornat el partit de lliga de dissabte a Elx

El KH-7 BM Granollers ha anunciat que una jugadora de l’equip va donar positiu en un test PCR SARS-CoV-2 efectuat dimarts, i que seguint el protocol establert per CatSalut la resta de la plantilla, jugadores i cos tècnic, es troben confinats a casa. El club vallesà ha demanat l’ajornament del partit de lliga de dissabte a la pista de l’Elx, i ja li ha estat concedit per part del comitè de competició de la Federació Espanyola d’Handbol. Actualment, la plantilla es troba a l’espera que se’ls realitzin les proves PCR corresponents i afronta un confinament domiciliari de deu dies.

Precisament, avui han tornat als entrenaments els jugadors del Fraikin BM Granollers, que també havien estat confinats després que es detectessin tres casos positius en el Frigoríficos Morrazo, el seu últim rival a la lliga Asobal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)