Handbol

El Bordils segueix sense poder sumar punts com a visitant (31-26)

Handbol.

El Bordils ha enllaçat la tercera derrota en tres partits fora de casa, aquesta vegada a la pista del Burgols de Dalmau Huix, autor de 3 gols. Arnau Palahí, amb 9, ha estat el màxim golejador del partit.

Dos gols del lateral han donat el primer avantatge al Bordils (1-2), que tindria dues màximes de dos (1-3 Prat i 3-5 Palahí). Un parcial del Burgos de 6-0 (12-7) amb temps mort de Pau Campos entremig (10-7 Huix) obligava el tècnic blanc-i-verd a recórrer a la 5-1. Uri Márquez trencava la sagnia (12-8) i, amb tres gols d’Adrià Fornès, el Bordils era capaç d’arribar a la mitja part amb empat a 14.

La represa, amb relleu decisiu a la porteria castellana per l’entrada d’Ibrahim, era de domini local amb un 3-0 inicial (17-14) per ampliar un avantatge que s’enfilava a cinc (22-17 temps mort de Campos) i arribaria a una màxima de set (29-22) malgrat les intervencions d’Adrià Batlle. Xicu Reixach, en transició als darrers segons, ha fet el 31-26.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)