Esports de muntanya

Doble triomf català en la primera cita del calendari estatal d’hivern

Esquí de muntanya. Marta Garcia farrés i Oriol Cardona, vencedors en la modalitat esprint

La copa d’Espanya d’esquí de muntanya en la modalitat esprint, a Sierra Nevada, és la primera cursa de la temporada d’hivern que s’ha disputat, amb victòries per a Oriol Cardona i Marta Garcia Farrés.

El banyolí de l’Ski Club Camprodon ha estat acompanyat en el podi pel seu cosí i company de club Pau Coll, millor sub-23, segon; i Marc Pinsach (CE Cassanenca), tercer. Jordi Alís (Cerdanya) ha estat quart i entre els deu primers encara hi havia Aleix Domènech (CE Olot), vuitè.

L’osonenca del Club Esquí Cerdanya Skimo Team era la única integrant de la selecció catalana que dirigeixen Xevi Sadurní i Joan Cardona en la categoria femenina.

La cita que es disputa en l’estació andalusa es completa amb la cursa vertical aquest diumenge. Hi ha també els components del CTEMC en les categories juvenil i cadet.

El calendari s’ha de reprendre del 14 al 17 de gener a Boí Taüll en els campionats estatals i les modalitats relleus, esprint, individual i cronoescalada. Panticosa i Candantxú el març completen la copa d’Espanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)