Esports de muntanya

Cardona i Garcia Farrés repeteixen victòria a Sierra Nevada

Esquí de muntanya. La selecció catalana de la FEEC tanca el cap de setmana amb 26 medalles

Oriol Cardona i Marta Garcia Farrés són els vencedors de la cronoescalada de la copa d’Espanya d’esquí de muntanya, a Sierra Nevada i l’endemà de guanyar la prova d’esprints.

Cardona (Ski Club Camprodon) ha completat els 4,57 quilòmetres amb 900 metres de desnivell positiu acumulat fins els 2.800 m amb un temps de 32:15, deu segons menys que Marc Pinsach (Colla Excursionista Cassanenca), tercer dissabte, segon. El madrileny Antonio Alcalde ha compleat el podi i Pau Coll (Ski Club Camprodon), tercer absolut en els esprints, era cinquè i millor sub-23. Jordi Alís (Cerdanya Skimo Team) ha acabat cinquè i Aleix Domènech (CE Olot) desè.

Marta Garcia Farrés (Club Esquí Cerdanya Skimo Team), amb l’onzè millor registre absolut, ha repetit la victòria de dissabte amb 39:00 i quasi mig minut de marge respecte la basca Igone Campos.

Els membres del CTEMC han sumat vuit podis en la segona jornada que permeten la selecció catalana de la FEEC completar els dos dies de competició a Sierra Nevada amb 26 podis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)