Atletisme

La pista coberta s’instal·larà finalment al Palau Sant Jordi

Atletisme. L’Ajuntament de Barcelona confirma la cessió de la instal·lació i el 28 de desembre s’iniciaran els treballs de transport i muntatge amb l’objectiu de realitzar la primera competició el cap de setmana del 16 i 17 de gener de 2021

L’Ajuntament de Barcelona ha anunciat aquest migdia que el Palau Sant Jordi serà finalment l’escenari de la temporada atlètica catalana de pista coberta, des del gener al març. El regidor d’Esports, David Escudé, i el president de la Federació Catalana d’Atletisme, Joan Villuendas, van arribar a un acord de col·laboració el 9 de desembre per la cessió d’aquest espai esportiu i que s’hi puguin disputar les competicions que estaven previstes inicialment a la pista d’atletisme de Sabadell, actualment inoperativa perquè s’hi va muntar un hospital de campanya per la crisi de la Covid-19. Villuendas ja havia apuntat aquesta possibilitat durant l’assemblea general extraordinària de la Federació Catalana d’Atletisme que es va celebrar el 26 de novembre.

Barcelona de Serveis Municipals (BSM) ha realitzat un important esforç econòmic i d’organització per poder acollir aquest esdeveniment. Entre d’altres actuacions, s’haurà de fer una intervenció tècnica a l’espai central per poder reinstal·lar la mateixa pista que es va fer servir en aquest escenari pel campionat del món de pista coberta el 1995. El proper dilluns 28 de desembre està previst iniciar els treballs de transport i muntatge de la pista amb l’objectiu de realitzar la primera competició el cap de setmana del 16 i 17 de gener de 2021. Després del mundial del Sant Jordi del 1995, la pista es va traslladar al Palau Firal del Vi de Vilafranca del Penedès, que va ser el marc de la campanya atlètica indoor catalana, del 1996 al 2010, abans que s’inaugurés el reivindicat pavelló cobert a Sabadell. Amb una instal·lació atlètica permanent i consolidada a la cocapital vallesana, la pista del mundial es va guardar en dotze contenidors en uns terrenys municipals de Mataró, en espera d’un nou ús. A partir del 28 la pista recobrarà vida i emprendrà un nou viatge de tornada amb destinació al Palau Sant Jordi de Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)