Futbol sala

El Barça continua l’escalada a la lliga

Futbol sala. L’equip blaugrana encarrila el partit a la mitja part (3-0) i sap aturar la reacció del Burela després de la represa

Barça 5 Burela 2

BARÇA:Dídac, Lozano, Joselito, Adolfo, Ferrão –cinc incial–; Dyego, Ximbinha, Coelho, Marcenio, Daniel, Esquerdinha i Matheus.PESCADOS RUBÉN BURELA:Edu, Renato, Javi R., Iago Míguez, Quintela –cinc inicial–; Lucho, Álex Diz, Matamoros, Pitero i David Pazos.GOLS:1-0 (7’) Ximbinha. 2-0 (11’) Joselito 3-0 (18’) Adolfo. 4-0 (29’) Ferrão. 4-1 (29’) Renato. 4-2 (31’) Iago Míguez. 5-2 (37’) Dídac.ÀRBITRES:Blas i Romero.INCIDÈNCIES:El Burela va fer el passadís al Barça, que quaranta-vuit hores abans havia conquerit el títol de la copa del Rei.

El Barça, amb un altíssim ritme de joc, transicions de vertigen i sòlid en defensa, va oferir la seva millor versió a la primera meitat i ja va deixar el duel contra el Burela encarrilat (3-0). Ximbinha, culminant una triangulació perfecta; Joselito, d’acció individual, i Adolfo, amb porter jugador, van ser els autors dels gols. Ferrão es va afegir la festa a la segona part i Dídac va sentenciar per aturar la reacció gallega.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)