Ciclisme

El Massi-Tactic, més internacional per a la seva tercera temporada

Ciclisme.

El Massi-Tactic UCI Women’s Team, l’únic conjunt català a la màxima categoria femenina de carretera, afronta el seu tercer any a l’àmbit internacional amb un equip format per una dotzena de corredores, set de les quals són estrangeres –cinc acaben d’arribar a l’equip del Baix Ter.

La noruega Vita Heine, l’eslovena Spela Kern, l’holandesa Maaike Coljé, la britànica Emma Grant i la canadenca Olivia Baril són les cares noves del Massi-Tactic i s’afegeixen a la canadenca Gabrielle Pilote-Fortin i la paraguaiana Agua Marina Espinola. Mireia Benito (Tarragona) Mireia Trias (Mont-ràs, Martina Moreno (Osona), Patri Ortega (Barcelona) i Belén López (Cadis) completen la formació que començarà a competir el març si no s’ajornen més curses com la del cap de setmana que ve a València en la què l’equip tenia previst fer el seu debut.

L’equip s’ha presentat a La Bruguera de Púbol, a la casa rural Halo Cycling Project. L’equip hi tanca demà la seva estada de deu dies i Miquel Noguer, president de la Diputació de Girona; Gerard Figueras,

Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya; Pep Pujols, representant Territorial de l’Esport de la Generalitat a Girona, i Jordi Colomí, alcalde de Torroella de Montgrí; Jordi Masquef, diputat d’Esports de la Diputació de Girona; i Carles Ferrer, delegat a Girona de la Federació Catalana de Ciclisme, han acompanyat el Massi-Tactic en l’acte.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)