Futbol sala

L’Sporting, primer finalista de la UEFA Futsal Champions League

Ha superat el Movistar Inter (2-5) en un partit en què sempre ha portat la iniciativa

L’Sporting de Portugal s’ha guanyat l’accés a la final de la UEFA Futsal Chamions League després de vèncer el Movistar Inter per 2-5 en la primera semifinal a l’Arena Kresimir Cosic de Zadar. El conjunt portuguès pugnarà dilluns (20 h) pel títol europeu contra el vencedor del partit que el Barça i el Kairat Almaty jugaran aquest vespre (20 h).

L’equip portuguès ha colpejat primer. Jesús Herrero no ha aconseguit rebutjar una pilota i Cavinato ho ha aprofitat per inaugurar el resultat (1’). L’Inter ha empatat en una jugada d’estratègia. Raya ha servit un córner perquè Borja restablís l’equilibri (11’). L’alegria li ha durat ben poc al conjunt madrileny perquè mig minut després l’Sporting ha tornat a prendre la iniciativa (1-2) gràcies a un xut del porter Guitta des de gairebé mig camp, que ha desviat un jugador en defensa.

L’Inter ha rebut un altre cop moral 3 minuts després de la represa amb un gol de falta de Taynan (23’). Amb dos gols de renda, l’Sporting se sentia còmode sobre la pista, però un cop de fortuna ha tornat a col·locar el conjunt madrileny dins del partit. Un córner executat per Tripodi ha colpejat en Tomas Paço, que ha desviat la pilota fins al fons de la xarxa (31’). Amb 8 minuts de joc, la semifinal quedava totalment oberta. Però l’equip verd-i-blanc no pensava fer més concessions i Pany Varela ha retallat la sortida del defensor per definir amb la dreta amb un xut ben col·locat (34’). Tino Pérez se l’ha jugat amb el porter jugador a 4:30 pel final, però el seu equip no ha aconseguit veure porteria i Erik ha sentenciat quan només restaven 10 segons per arribar al temps reglamentari.