El Sarrià guanya a Zarautz (27-28) però el triomf del Teucro n’endarrereix la permanència

El Sarrià ha sumat la cinquena victòria en els últims sis partits que ha disputat, a la pista de l’Amenbar, però la victòria del Teucro a la pista del líder, el Màlaga (26-28), fa que la permanència de l’equip sarrianenc no pugui ser matemàtica quan encara s’han de jugar dues jornades més.

Salva Puig ha hagut de demanar temps mort quan s’havien jugat 15:37 perquè després d’un molt bon inici amb tres avantatges visitants de dos gols els locals capgiraven el marcador (9-7). La primera exclusió del partit, d’Ander Atorrasagasti, la seguia la de Mikel Beristain en el 10-8 de Ballester. Nitu Pórtulas accelerava la recuperació (10-9) però els locals recuperaven la màxima de tres (12-9) amb el porter local negant el gol als extrems del Sarrià. De nou amb un més per una exclusió forçada per Pere Arnau Torres reduïa la diferència però després era el lateral l’exclòs i Vallejo de penal feia el 13-10.

Mariscal ha completat el 0-3 de parcial que empatava el partit però el contragol de Garmendia i l’acció de Goneaga a 4 segons pel descans deixava els locals per davant a la mitja part (15-14).

Segarra (15-16) i Teixidor (16-17) posaven de nou el Sarrià per davant i, Teixidor i Segarra, tornaven a donar els 2 gols de marge (17-19 i 18-20) però l’Amenabar s’entonava en defensa i capgirava el resultat amb un 3-0 (21-20). Pere Arnau de penal amb el seu setè i vuitè gol empatava a 21 i a 22 en dues exclusions del conjunt basc.

Una doble aturada de Paulo Ostolaza en un contraatac en superioritat del Sarrià no impedia que Lozano a la següent acció no fallés (22-23). Teixidor mantenia el pols (23-24 i 24-25) i després de temps mort amb amenaça de passiu completava l’acció situar de nou la màxima de dos (24-26).

La 5-1 i de nou Ostolaza tallaven la ratxa dels sarrianencs i l’Amenabar empatava a 26 a 6 minuts. Mariscal ha mogut el marcador tres minuts després (26-27) i Roc Segarra després de recuperació tornava a ampliar el marge (26-28).

Goenaga aprofitant una badada del Sarrià després d’una gran aturada de Toro ha reduït la distància (27-28) i el Sarrià no ha marcat però amb 4 segons l’Amenabar tampoc.