El Bordils està a punt de donar un altre ensurt al Madrid (29-25)

El parcial d’1-7 a l’inici de la segona meitat permet els bordilencs fer sentir l’alè al clatell del rival

El Bordils ha encaixat la segona derrota seguida, la quarta en els darrers cinc partits, a la pista del Madrid, que encara lluita per salvar-se juntament amb el Sarrià i el Teucro.

El partit ha començat de cara per als bordilencs (0-2 i 1-3) i Jairo Montes al minut 14 donava el darrer avantatge visitant (4-5). El parcial de 6-1 de parcial obria una primera escletxa al marcador (10-6), que semblava sentenciat a la mitja part (19-12).

L’1-7 del Bordils els primers 11 minuts d ela segona meitat (21-19) i Oliver feia sentir l’alè al clatell al conjunt local (24-23). Pep Reixach (25-24) i Palahí (26-25) mantenien la diferència en la mínima expressió però l’exclusió de Pol Rodoreda a cinc minuts permetia el Madrid agafar aire (29-25) i refer-se de l’ensurt que hauria suposat una segona derrota amb l’equip de Pau Campos després del 28-27 al Blanc i Verd.