Natació

Marina Garcia i Jessica Vall passen a la semifinal dels 200 m braça

Africa Zamorano ha disputat un desempat en els 100 m esquena però no estarà entre les setze millors de l’europeu

Marina Garcia (CN Sabadell) i Jessica Vall (CN Sant Andreu) i han fet una bona actuació en les eliminatòria del matí dels 200 m braça i han passat a les semifinals de la tarda després de ser terceres en les seves sèries de l’europeu que s’està disputant a Budapest. Marina Garcia ha entrat en les semifinals amb el sisè millor temps (2:24.99) i Jessica Vall amb el vuitè (2:25.17).

Africa Zamorano s’ha quedat sense semifinals dels 100 m esquena en el desempat. La nedadora del Sant Andreu ha empatat a temps (1:01.11) amb la finesa Mimosa Jallow en la setzena posició de les eliminatòria i han disputat un desempat. La finesa ha guanyat amb 1:00.31 per 1:01.16 i estarà en la semifinal, mentre que Africa Zamorano serà la primera reserve. La manresana Mireia Pradell (CN Barcelona) ha sigut la 36a amb 1:02.33.

En el relleus 4x200 estils mixt l’equip estatal format per Jessica Vall, la castellonenca Lídon Muñoz (CN Sant Andreu), el madrileny Alberto Lozano (CE Mediterrani) i el mallorquí Hugo González (Canoe) s’han classificat per la final amb el setè temps (3:46.60). En aquest relleu es buscava la classificació olímpica per rànquing i amb aquesta marca s’han situat cinquens, a un lloc de l’última plaça que classifica que és de França amb els 3:46.39 amb els que ha entrat amb el sisè registre en la final. A la tarda tindran una nova ocasió per superar als francesos.

En els 50 m papallona Alberto Lozano ha fet 23.65 i és el segon reserve de les semifinals amb el 20è temps. Mario Mollà (CN Terrassa) ha acabat amb el 43è temps (1:50.68) en els 200 m lliure i el seu company de club, l’extremenys Miguel Durán, ha fet el 46è (1:50.91).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)