Natació

Títol europeu per Hugo González, i final per Marina Garcia i Jessica Vall

El mallorquí ha guanyat els 200 m estils, i les catalanes estan entre les vuit millors dels 200 m braça

El mallorquí Hugo González (Canoe) ha protagonitzat una sessió de tarda extraordinària en el campionat d’Europa de Budapest i ha guanyat el títol en els 200 m estils i el subcampionat en els 100 m esquena. En els estils ha anat de menys a més i s’ha imposat amb una marca d’1:56.76 –rècord d’Espanya–, per davant del suís Jeremy Desplanches amb 1:56.95. Abans ha aconseguit la medalla de plata en l’esquena amb 52.90, i s’ha quedat a només dues centèsimes de l’or que ha sigut pel romanès Robert-Andrei Glinta amb 52.88.

Marina Garcia (CN Sabadell i Jessica Vall (CN Sant Andreu) s’han classificat per la final dels 200 m braça amb el sisè i el setè temps respectivament. Les dues han nedat la primera semifinal, i Marina Gracia ha acabat tercera amb una marca de 2.24.25, mentre que Jessica Vall ha sigut quarta amb 2:24.50. Marina Garcia ha explicar després de la classificació per la final: “Era l’objectiu, no només estar en la final si no poder fer la millor marca de la temporada. Moltes coses s’han reunit perquè pogués ensenyar la meva millor versió de l’any aquí i que em dones el pas a la final.”

En el relleu 4x200 m estils mixt Espanya no s’ha pogut classificat pels jocs al ser vuitena amb 3:49.90, una marca pitjor que al matí. L’equip l’han format el madrileny Nicolas Garcia (Gredos), Jessica Vall, el madrileny Alberto Lozano (CE Mediterrani) i la castellonenca Lídon Muñoz (CN Sant Andreu). El títol ha sigut per Gran bretanya amb 3:38.83, nou rècord d’Europa.

L’hongaresa Boglarka Kapas s’ha imposat clarament en la final dels 200 m papallona (2:06.50), la txeca Barbora Seemanova ha guanyat els 200 m lliure (1:56.27) i el rus Anton Txupkov els 200 m braça (2:06.99).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)