Ciclisme

Osor proclama els campions de Catalunya de descens

Títols absoluts per a Àlex Marín i Aina González

El Pure Riding Bike Park d’Osor va ser el marc del campionat de Catalunya de DH, que va comptar amb 216 participants i que en les categories elit va ser per a Àlex Marín (Premià de Dalt CC) i Aina González (MC Sant Andreu de la Barca). La cita, amb dues baixades a un descens de més de dos minuts al circuit selvatà, comptava també amb noms de referència com els francesos Hugo Frixtalon, Rudy Cabirou, Mathilde Bernard, Agnes Delest i Simon Chapellet o el colombià Rafael Gutiérrez.

Marín va marcar el millor temps en la primera baixada (2:14.95) i Cabirou a un segon i mig i el també francès Frixtalon. Mathilde Bernard era la més ràpida (2:41.42) seguida de González i Delest

Marín rebaixava en un segon i mig el seu anterior temps en la segona baixada mentre en dones la campiona catalana i estatal del 2020 Telma Torregrossa es situava amb el millor registre.Delest la superaria i, després, Aina González li rebaixava 70 centèsimes i Bernard finalment marcava el millor registre per guanyar la cursa mentre la júnior del Sant Andreu lligava el títol en joc.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)