Futbol sala

El Barça fa autocrítica

Futbol sala. Andreu Plaza i Dídac Plana admeten que van abaixar la guàrdia en la primera meitat contra el Llevant, però apel·len a la capacitat i l’experiència de l’equip per forçar el tercer partit al Palau

Com en els quarts de final contra el Movistar Inter, el Barça ha perdut el factor pista de la final contra el Llevant i ja no té marge d’error si vol assolir el títol de lliga. Avesat a situacions límit, l’equip barceloní té les claus per remuntar l’eliminatòria a Paterna (demà a les 20 h) i forçar un tercer partit al Palau Blaugrana (dimecres), però no per això va deixar de fer autocrítica després de la derrota de dijous a la tanda de penals. “Després del primer gol, hem abaixat la pressió i el Llevant en aquestes circumstàncies té bon criteri amb la pilota. Hem fallat en aquesta situació i després ens ha costat molt perquè ells ens han remuntat.” Així ho va admetre el tècnic Andreu Plaza, que s’aferra a la capacitat de l’equip per oferir la seva millor versió quan “té l’aigua al coll”. També en fa una lectura semblant el porter arenyenc Dídac Plana: “Estic preocupat perquè durant molts minuts no hem fet les coses com s’havien de fer. No hem tingut la intensitat que s’ha de tenir per jugar un partit com aquest. Cal fer autocrítica i preparar el segon partit de la millor manera i poder forçar el tercer. Hem d’anar amb el ganivet a les dents des del principi.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)