Handbol

Quatre jugadors i el tècnic del Barça estan en l’equip ideal de l’Asobal

Dos catalans també estan entre els set millors, Antonio Garcia i Daniel Fernández

Quatre jugadors del Barça i l’entrenador blaugrana formen part de l’equip ideal de la lliga Asobal. En les distincions també hi ha dos jugadors catalans, Antonio Garcia, del Fraikin Granollers i Daniel Fernández, del Cangas.

Com a millor porter ha repetit per sisena vegada, cinquena de consecutiva, Gonzalo Pérez de Vargas. Raúl Entrerríos ha estat el millor central per novena vegada, setena consecutiva. En el lloc de lateral dret Dika Mem s’ha emportat la distinció per tercer cop seguit. Ludovic Fàbregas també ha sigut per tercera vegada seguida el millor pivot.

En la posició de millor lateral esquerra ha entrat en el set ideal el jugador de La Llagosta Antonio Garcia, del Fraikin Granollers. Es la tercera vegada que ho aconsegueix, 2011, 2012 i 2021. El sabadellenc Daniel Fernández (Cangas) ha estat el millor extrem esquerra en el seu debut a l’Asobal. Ha completat l’equip ideal Gonzalo Pérez Arce, de l’Ademar.

El domini blaugrana també s’ha vist reflectit en la faceta tècnica i Xavi Pascual ha estat escollir millor entrenador per segona vegada, la primera va ser l’any 2015

Com ha millor defensor ha estat escollit el blaugrana Thiagus Petrus, ja ho va ser la temporada 2018/19. La revelació de la temporada ha estat Ander Izquierdo de l’Anaitasuna.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)