Esports de muntanya

Els campions del món d’Skyrunning, aquest cap de setmana a la Vall de Boí

El BUFF Mountain Festival, ajornat el 2020 per la pandèmia, es celebra aquest cap de setmana a Barruera i la Vall de Boí, on es proclamar els campions del món d’Skyrunning de la ISF en les modalitats Vertical (3,3 quilòmetres amb 1.000 m de desnivell positiu) avui mateix, Sky (42 i 2.815) demà i Sky Ultra (68 i 4.900) diumenge.

La presentació

L’alcaldessa de la Vall de Boí, Sònia Bruguera, es mostrava exultant en la roda de premsa de presentació, aquest dijous, per poder “donar novament la benvinguda a tants amants de l’esport i la natura” i es mostrava convençuda que tots els participants es sentirien ben acollits i segurs perquè es seguiran tots els protocols necessaris davant l’actual context. Albert Balcells, director de l’organització, posava en valor “tornar a acollir uns campionats del món d’Skyrunning en aquest entorn magnífic”. “Després d’una aturada tan llarga, per fi podem veure a bona part de l’elit internacional d’aquest esport competint junts una altra vegada” hi afegia.

Per a tots els públics

La cita compta també amb altres curses en el seu programa esportiu, com les de 26 quilòmetres –prova de les Skyrunner Spain · Andorra Sèries i Copa Catalana FEEC– i de 12. O les de BTT , amb les SCOTT Marathon by Continental. Competicions que s’engloben en activitats a l’aire lliure i lúdiques per a tots els públics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)